dimecres, 27 d’agost del 2014

DINAR POPULAR ESCAMBELL 2014

Hola Escambellencs!!! 

Com que tenim moltes ganes de tornar-vos a veure, i per tal d'acabar l'estiu recordant tots els moments que hem compartit, us convidem a participar al DINAR POPULAR D'ESCAMBELL, que es farà el dia 20 de Setembre amb totes les famílies que durant el curs hagin participat en alguna activitat de les que organitzem (campaments, colònies de setmana santa, escambellades, escampada, colònies de pares...).
Ara us explicarem una mica com anirà tot plegat. 

Quedarem el dia 20 a les 12:00 a Can Carreres (Porqueres). Els monitors i monitores us haurem organitzat una activitat super divertida i a la qual podrà participar tothom que vulgui (pares, nens, germans, tiets, avis...).
El dinar començarà a les 13:30. El preu és de 10 euros/adult i 8 euros/nen. Allà mateix podreu comprar els tiquets, prèviament reservats. Per reservar-los, només cal que contesteu el link que us adjuntem, anotant quants vindreu. És molt important que contesteu el link abans de l'11 de Setembre!!

El menú serà: entrants, fideuà o paella (ho hem d'acabar de confirmar) i postres. Després de dinar i de fer una bona sobretaula passarem les fotos de les activitats i cantarem l'himne (repasseu-lo bé que us l'heu de saber molt bé)!

A més, ja fa dos anys que porteu unes coques molt bones, n'estem ben enamorats, si us animeu, aquest any també seran molt benvingudes!! 

No dubteu en contactar en nosaltres per qualsevol dubte,

Fins aviat!! Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure!

Els monitors i les monitores d'Escambell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada